ACME Finland Oy


Remontoimamme huoneiston keittiö

ACME Finland

Olemme kahden miehen 100 % suomalainen pienyritys. Yhtiö on perustettu vuonna 2011. Yhtiön nuoresta iästä huolimatta emme ole ihan kokemattomia niissä askareissa, joita asiakkaillemme tarjotaan. Molemmilta yrittäjiltä löytyy koulutustaustaa niin ammatilliselta puolelta kuin korkea-asteeltakin. Molemmat olemme sekä insinöörejä että ammatillisia opettajia. Koulutuksesta huolimatta molemmat osaamme ja haluamme tehdä käsillämme muutakin kuin kirjoittaa. Tähän tarpeeseen perustimme ACME:n. Sarjakuvien ystäville nimi on tuttu Kelju K. Kojootin hovihankkijana. Akronyymi tarkoittaa yhtiötä, joka tekee kaikkea. Koemme, että se kuvaa aika hyvin omaa toimialaamme.

Yhtiömme on merkitty sekä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin että ennakkoperintärekisteriin. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. sitä, että kuluttaja-asiakas voi saada kotona tehtävästä työstä kotitalousvähennystä. Vastuuvakuutuksemme kattaa omaisuus ja henkilövahingot miljoonaan euroon asti. Olemme kuitenkin ajatelleet välttyä vakuutusyhtiön kiusaamiselta ja tehdä työmme niin hyvin ja huolellisesti, ettei korvattavaa tule.

Tukikohtamme on Järvenpäässä. Ensisijaisena toiminta-alueenamme ovat Järvenpää, Tuusula, Kerava, Mäntsälä, Hyvinkää, Vantaa, Helsinki ja Espoo. Isompia urakoita otetaan muualtakin Uudeltamaalta ml. Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen eteläosat.

ACME Finland Oy
Haltianpolku 11 C 23
04440 Järvenpää
0400-922151
acme (at) acme.fi
Y-tunnus 2424359-2

 • Kalusto
 • Referenssit
 • Ota yhteyttä

  .

  • Osoite:
   ACME Finland Oy
   Haltianpolku 11 C 23
   04440 Järvenpää
  • Y-tunnus:
   2424359-2

  .

  • Tiedot:
   Mekin käytämme evästeitä mm. parantaaksemme hakutulosten osuvuutta.
   Tietosuoja