Luvanvaraisen henkilöliikenteen laatulupaus


Bussin sisäkuva

Laatulupaus

ACME Logistics on ACME Finland Oy:n aputoiminimi, jonka puitteissa hoidetaan kaikki kuljettamiseen liittyvät palvelumme. Järvenpäässä sijaitsevasta tukikohdastamme käsin tarjoamme laadukkaita kotimaan tilausajoja enintään yhdeksän matkustajan ryhmille.

Käytössämme on yksi VIP-varusteltu VolksWagen Transporter –linja-auto. Auton varustukseen kuuluu mm.

 • Nahkaverhoillut mukavuusistuimet, joissa 3-piste turvavyöt
 • Erillinen ilmastointi matkustamossa ja ohjaamossa
 • Tummennetut lämpöeristelasit
 • Jääkaappi
 • 230 V sähköä antava virtalähde
 • Tarvittaessa kattoteline ja suksiboxi

Autoa ei ole erikseen varustettu liikuntarajoitteisille, mutta kuljettaja avustaa asiakasta tarpeen mukaan. Pyörätuolin tai muun runsaasti tilaa vievän apuvälineen kuljettaminen ei pienessä tavaratilassa välttämättä ole mahdollista, mikä autoon tulee muuta matkatavaraa.

Autoon on mahdollista liittää kevytperävaunu isompien matkatavaroiden kuljettamista varten.

Asiakaspalautteet ja reklamaatiot voidaan yleensä käsitellä välittömästi, koska yhtiömme kuljettajat ovat samalla yhtiön omistajia. Kaikessa toiminnassamme ensisijaisena tavoitteena on se, että asiakas on saamaansa palveluun tyytyväinen. Hinnan palautukset ja vahingonkorvaukset neuvotellaan tapauskohtaisesti.

Yhtiön toiminnasta tiedotetaan ensisijaisesti sen Internet-sivuilla. Yksittäistä tilausajoa koskevista muutoksista tiedotetaan suoraan asiakkaalle esimerkiksi puhelimella. Yhtiöllä ei ole käytössään lipputuotteita. Tilaukset suoritetaan pääsääntöisesti sähköpostin avulla. Kiireellisessä tapauksessa ajo voidaan tilata myös puhelimella tai liikennelupaehtojen asettamin rajoituksin myös suoraan kuljettajalta. Pienin yksityishenkilöistä koostuva asiakasryhmä, jota kuljetamme, on pääsääntöisesti viisi matkustajaa. Pienempien ryhmien kuljettaminen on mahdollista, jos asiakkaalla on mukanaan esim. tilaa vieviä tai painavia matkatavaroita.

Ensisijainen maksutapa on lasku; puhelimella ja kuljettajalle tehdyissä tilauksissa kuitenkin käteinen raha. Kortilla maksaminen ei toistaiseksi ole autossamme mahdollista.

vw

Ota yhteyttä

.

 • Osoite:
  ACME Finland Oy
  Haltianpolku 11 C 23
  04440 Järvenpää
 • Y-tunnus:
  2424359-2

.

 • Tiedot:
  Mekin käytämme evästeitä mm. parantaaksemme hakutulosten osuvuutta.
  Tietosuoja